Presentacions del Treball de Recerca

Presentacions del Treball de Recerca

Aquesta setmana a 2n de Batxillerat ha estat una setmana de nervis i satisfacció. Nervis per acabar i presentar el treball de recerca i posterioment fer-ne la presentació davant de companys i professors, i satisfacció per veure materialitzada la feina de tants dies en un objectiu personal.

Temes com la venda per internet; l’anorèxia; la presentació d’unes botes de futbol, una màquina arcade, l’equitació o els nutrients dels insecte han passat per les mans dels nostres alumnes al costat del karate, la publicitat o els bolets. Tot un món per descobrir que se’ns ha fet més proper a mans dels nostres alumnes.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *