Taller Make-EDN: Uns vinils que es transformen en estampats de luxe

Taller Make-EDN: Uns vinils que es transformen en estampats de luxe

Davant les ganes de dissenyar un estampat per bosses i samarretes, en aquest taller es va provar la tècnica de dissenyar o transformar una imatge en format vectorial. Aquest format permet que la talladora làser el reconegui i d’aquesta manera es pugui tallar.

Aquesta tècnica ja l’hem fet servir per a múltiples dissenys, però aquesta vegada, en comptes de tallar-ho cartró o fusta, els alumnes ho han fet amb vinil adhesiu. L’aventatge és que un cop tallat aquest vinil el podem enganxar en un fons tèxtil (samarreta, bossa …) mitjançant  transferència de calor (amb una planxa).
Aquestes són les primeres proves d’una altra de les opcions que ens ofereix la fabricació digital.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *