CFGS Integració Social: Visita a la Residència La Sardana de Mutuam, per a persones amb trastorns mentals severs

CFGS Integració Social: Visita a la Residència La Sardana de Mutuam, per a persones amb trastorns mentals severs

Aquesta setmana, els alumnes de 1r d’Integració Social han visitat la residència La Sardana,  per a persones que han patit o pateixen malalties mentals severes i que necessiten un lloc de vida adequat a les seves necessitats. Aquest és servei del grup Mutuam.

 La Sardana és una unitat d’atenció residencial oberta per a persones amb malaltia mental crònica i compensada que es troben en procés de reinserció social. Comparteix espai amb la residència assistida per a gent gran Mutuam Manresa, al barri de les Escodines.

L’edifici, un antic convent reformat, disposa d’uns equipaments moderns i diàfans, que es combinen amb detalls que han respectat de l’estructura original.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *