1r de Batx: “Demà tindrem sort. La història de Joan Pacheco, un nen a l’exili”

1r de Batx: “Demà tindrem sort. La història de Joan Pacheco, un nen a l’exili”

El passat divendres els alumnes de 1r de Batxillerat van assistir a la presentació del llibre “Demà tindrem sort. La història de Joan Pacheco, un nen de l’exili” de l’autora Núria Martí Constants. Aquesta activitat forma part de la III Jornades de Memòria Històrica organitzades des de la Regidoria de Cultura de Navàs.

En Joan i la Núria van explicar als alumnes com va ser l’experiència del Joan i la seva família que van haver de passar la frontera francesa i anar a l’exili durant molts anys. Escolta l’experiència del Joan en primera persona, d’un nen que va marxar de la seva Girona als 8 anys, va ser una experiència molt enriquidora per  als nois i noies.

Aquesta activitat està relacionada amb el Projecte sobre la Memòria Històrica que portaran a terme aquests alumnes durant el segon trimestre d’aquest curs.

dav

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *