2n d’ESO: Activitats Steamcat

2n d’ESO: Activitats Steamcat

Els nostres alumnes de 2n d’ESO han portat a terme una  activitat de música i tecnologia amb els alumnes de 5è i 6è de Primària del Col·legi Sant Josep. Aquesta activitat forma part del  Projecte Steamcat de la Generalitat de Catalunya, l’objectiu d’aquest programa és generar i potenciar l’interès de l’alumnat d’ESO vers les ciències, la tecnologia i les matemàtiques, així com  incrementar la presència de dones i de l’alumnat socialment desafavorit en els estudis i professions STEM.

En aquest ocasió els alumnes han fet instruments electrònics utilitzant plaques MakeyMakey programades amb Scratch i les van fer sonar utilitzant el contacte xocant-les.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *