Xavier Mas guanya el premi Documenta de Literatura

Xavier Mas guanya el premi Documenta de Literatura

Des de l’EDN volem felicitar al nostre exalumne per haver guanyat, amb la novel·la La mort lenta, el premi Documenta de L’Altra Editorial de l’any 2018. Aquest premi és atorgat a autors menors de 35 anys, premi que en el seu moment van guanyar Sebastià Alzamora, Lluís Anton Baulenas o Alfred Bosch.

És un orgull per a nosaltres haver compartit anys d’aprenentatge amb el Xavier Mas, alumne de la promoció 2008-2014. Recordem que ja en el seu treball de recerca va escriure una novel·la, Lágrimas en el espejo, que va ser finalista al Premi Literari Jordi Sierra i Fabra. També volem recordar que en les PAU 2014, el Xavier va ser distingit com la 12a millor nota i li va comportar guanyar el Premi Leading Program 2014, a part del reconeixement institucional per haver superat les proves amb més d’un 9.

Et desitgem una llarga i profitosa trajectòria en el món literari, i esperem, frisosos, poder llegir i compartir amb tu La mort lenta.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *