Cantada de nadales a la Residència d’Avis de Navàs

Cantada de nadales a la Residència d’Avis de Navàs

El passat dimecres els alumnes del CFGS d’Integració Social, junt amb els alumnes del CFGM de Cures d’Auxiliar d’Infermeria, van protagonitzar la ja tradicional cantada de nadales que dóna el tret de sortida a les festes nadalenques de la Residència d’Avis de Navàs.

Alguns alumnes de primer d’Integració i els alumnes de segon a partir de la seva participació en aprenentatge-servei, amb els alumnes de Cures, van ser una part important de la cantada. I com no també la participació del professorat.

A més del nostre centre a l’acte van participar dues entitats i altres col·laboracions:

El projecte Xalar: amb el grup de nens i nenes que tenen els dimecres, la dinamitzadora d’aquest projecte, l’educadora especialitzada i els alumnes de segon d’Integració Social que participen del servei.

La Residència d’Avis de Navàs: fent d’amfitrions i conduint la festa a partir de la terapeuta ocupacional, la integradora social i de l’alumna de segon d’Integració Social que els dimecres col·labora amb la residència a través del programa d’aprenentatge-servei.

I en Ramon Pinyot, pare de l’Alba, alumna de CAUX, a qui volem agrair la seva participació amb la guitarra.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *