Celebrem el nostre Nadal

Celebrem el nostre Nadal

Avui a l’EDN hem fet Nadal. Hem compartit esmorzar, pregàries i cançons per fer-nos una mica nostres aquests dies.

Hem començat amb les nadales dels alumnes de 2n de Batxillerat i les pregàries que des de l’assignatura de religió s’han treballat a cada curs. Finalment, i després d’una nadala instrumentada per tot els alumnes de 2n d’ESO, hem tingut l’actuació sorpresa d’una part dels alumnes de 1r de BAtx.

La part més emotiva la tinguda la Núria Majoral, en nom de l’Hospital Oncològic de Manresa, que ha vingut a recollir els 231€ del projecte “Polseres de Llum” que solidàriament han fet els alumnes del Projecte Emprenedoria de 3r d’ESO.

Gràcies a tots per encomanar-nos la vostra alegria, ganes de Nadal i aquesta llum que a l’EDN sempre és música.

Molt bones festes a tothom en nom de tota la comunitat educativa de l’EDN.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *