Projecte 1r d’ESO: Elaborant sabó

Projecte 1r d’ESO: Elaborant sabó

Els alumnes de 1r d’ESO estan arribant a la recta final del seu projecte sobre l’elaboració del sabó.  Aquestes dues darreres setmanes han anat al laboratori per elaborar dos tipus de sabó, per rentar roba i sabó per les mans.

Per elaborar aquest sabó han utilitzat l’oli reciclat que van recollir amb la campanya que van portar a terme al mes de novembre. A més a més al projecte també han projectat, calculat i per últim fabricar els motlles per fer aquest sabó.

Ha estat una experiència enriquidora on han après les mesures de seguretat necessàries a un laboratori, a mesclar diferents ingredients i veuran d’aquí un parell de setmanes el resultat, el sabó.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *