Taller de Mindfulness per a pares i mares EDN

Taller de Mindfulness per a pares i mares EDN

Us volem comunicar el canvi de data en el taller de Mindfulness per a famílies de l’EDN. Inicialment aquest taller l’havíem de fer el dijous 24 de gener, però per problemes d’agenda de la formadora, la xerrada-taller es realitzarà el dimecres 30 de gener, de les 18.30h a les 20.00h.

El mindfulness és una filosofia de vida que inclou la pràctica de la meditació. Amb la meditació és vol aconseguir un estat d’atenció centrat en un pensament o sentiment (felicitat, tranquil·litat, harmonia…) o en la concnetració. És un estat que se centra en el present i vol lliurar la ment de pensaments perjudicials.

L’Associació de Famílies de l’EDN va considerar que era un bon motiu de fer una xerrada, per tal de proporcionar a famílies maneres d’entendre l’adolescència dels seus fills.

Us esperem a la xerrada i esperem que us agradi i que tots junts en traguem profit.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *