Formació STEAMcat

Formació STEAMcat

El passat dimarts i dimecres dos dels professors del nostre centre van participar a la segona trobada de Centres STEAMcat de Catalunya.

L’EDN és un dels 20 centres de secundària que ha estat seleccionat per formar part d’aquest programa juntament amb 30 centres més de primària.

Aquesta trobada/formació va servir per enfilar el projecte que volem dur a terme els propers tres anys per tal de poder millorar les eines, recursos i formació que volem pels nostres joves què en un futur proper hauran de treballar envoltats de Ciència i Tecnologia.

Els van oferir assessorament, van veure un munt de pràctiques d’altres centres, vam poder compartir quines coses esta fent el nostre centre i els van ajudar dinamitzant molt material per tal  que aquest camí estigui molt ben acompanyat per tota la comunitat STEAM de Catalunya.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *