FO: Visita el Centre de Disminuïts Físics del Bages

FO: Visita el Centre de Disminuïts Físics del Bages

El dijous els alumnes de Formació Ocupacional van visitar el Centre de Disminuïts Físics del Bages a Manresa. Aquest centre és una residència per a persones, de menys de 60 anys a l’ingrés, que degut a una malaltia o accident greu han vist disminuïdes de forma molt important les seves capacitats físiques.

Situat al complex de la Clínica Sant Josep, el centre acull persones que presenten greus mancances físiques i precisen un servei substitutiu de la llarg de forma continuada, així com teràpia rehabilitadora de manteniment. Actualment hi ha 30 places concertades amb el Departament de Treball, Benestar Social i Família.

La seva coordinadora, Rosa Zamora i un bon grup d’usuaris/es, els van explicar molt detalladament els aspectes més importants del servei. A més d’una visita a les instal·lacions. Va ser molt interessant la perspectiva aportada per les persones usuàries, que en una colla de casos han estat ateses a domicili abans de passar a viure en aquest dispositiu.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *