Sortida CAUX: Human Bodies

Sortida CAUX: Human Bodies

Els alumnes de 1r del Cicle Formati de Grau Mitjà de Cures Auxiliar d’Infermeria van visitar l’exposició Human Bodies al Centre Comercial Las Arenas de Barcelona.

Human Bodies és molt més que una exposició o una classe d’anatomia adient per totes les edats. L’exposició suposa una experiència realment inoblidable, un viatge per l’interior del cos humà que permet conèixer tot allò que amaga la pell i, al mateix temps, gaudir de l’espectacle de la vida com mai abans.

Des del desenvolupament humà fins al sistema nerviós, passant per la concepció d’un nou ésser o, entre d’altres processos, la digestió. L’exposició està formada per més de 150 òrgans si 12 cossos humans reals preservats mitjançant les més avançades tècniques científiques de plastinació.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *