Visita al CP de Lledoners

Visita al CP de Lledoners

Aquesta setmana la delegada i subdelegada de 1r de batxillerat van visitar el  C.P. de Lledoners una de les activitats que forma part del  projecte Prevenció de la violència masclista a través de l’experiència de maltractadors i víctimes realsdel departament de Servei d’Informació i atenció a la dona de l’Ajuntament de Manresa.

La visita va constar d’un recorregut per les diferents dependències del centre: Escola, poliesportiu, mòduls (zones comunes, cel·les, economat, menjador), sales de vis a vis, … I per finalitzar va tenir lloc una xerrada amb uns quants interns per violència masclista que els van explicar el seu delicte i la seva experiència dins del tractament de rehabilitació.

Només ens queda remarcar que tots els comandaments i personal del centre els van atendre molt i molt bé i van fer la visita realment amena.  Moltes gràcies.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *