Dia Internacional de la Internet Segura

Dia Internacional de la Internet Segura

El Dia de la Internet Segura, “Safer Internet Day”, SID, per les sigles en anglès, és un esdeveniment promogut per la xarxa INSAFE/ INHOPE amb el suport de la Comissió Europea que se celebra anualment al febrer, aquest any el dia 5.
L’objectiu és promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre nents i joves. El lema d’aquest any era “Una internet millor comença amb tu: conviu amb respecte per a una internet segura” i s’ha celebrat simultàniament a més de 100 països.
Des de les àrees TIC de l’EDN vam aprofitar l’ocasió per recordar i prendre consciència del riscos i perills que pot comportar aquesta xarxa,  que en alguna moments pot ser massa oberta.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *