Gossos: rescat de persones i teràpia

Gossos: rescat de persones i teràpia

Aquesta setmana els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social van assistir a una xerrada sobre l’ensinistrament de gossos, el rescat de persones amb gossos i la teràpia amb animals.

La xerrada va estar a càrrec del Marc Bruch, un alumne del segon curs d’Integració, el seu pare Enric i la seva germana Judit. Tots ells formen part de la residència canina Els Tres Pins de Balsareny i també formen part del grup de rescat de la Creu Roja.  A més van comptar amb al presència de dos dels gossos amb els que treballen.

A més dels tres grans temes tractats els van explicar un munt de curiositats sobre els gossos, sobretot al voltant de la seva enorme capacitat olfactiva, la capacitat d’aprenentatge… fins al punt que es treballen línies com ara la detecció de càncers en persones o preparar gossos per detectar la baixada de glucosa en sang de les persones diabètiques, etc.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *