Marc Sellarés, artista visual

Marc Sellarés, artista visual

Marc Sellarés és un artista bagenc que s’ha fet especialment conegut al Bages pel seu “Bosc de les creus”, fet arran dels incendis que es va iniciar a la zona d’Òdena el juliol de l’any 2015.

Aquest estiu ha tornat a estar d’actualitat per la construcció d’un túnel davant del mur que separa Mèxic i els Estats Units per denunciar tot el tema de la immigració cap als Estats Units i com són rebuts allà els immigrants.

Dilluns serà a l’EDN per explicar-nos el seu projecte de vida, un projecte molt lligat al món artístic, amb nombroses escultures i partícip de més de 150 instal·lacions, entre exposicions i accions. Els alumnes de Batxillerat podran conèixer de ben a prop l’obra d’aquest artista.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *