Taller Missió Apilo

Taller Missió Apilo

Com cada any, des de l’EDN participem en la recollida selectiva de piles, dins el projecte APILO, un projecte que pretén conscienciar, a estudiants i famílies del fet que estem envoltats d’aparells de tot tipus que utilitzen piles com a font d’energia: el rellotge, el mòbil, els comandaments a distància, les joguines… i que hem de trobar un lloc segur per a reciclar-les i que no facin malbé el medi ambient.

Les piles i bateries són dispositius que contenen substàncies químiques que reaccionen entre elles i transformen l’energia d’aquesta reacció en electricitat, però quan estan esgotades, aquestes substàncies químiques i materials poden fer malbé el medi ambient. Si les reciclem, el protegirem i també estalviarem molts recursos.

Amb aquest objectiu es va fer una xerrada als alumnes de 1r d’ESO i s’ha fet una campanya de recollida. Recordeu que podeu portar les piles davant de les Oficines de l’Escola i que nosaltres ens encarregarem que arribin a una bona destinació!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *