1r d’ESO: Xocolates Simon & Coll i caves Vilarnau

1r d’ESO: Xocolates Simon & Coll i caves Vilarnau

Sabeu els secrets del cacau? o com s’obté la xocolata blanca? Nosaltres sí, perquè així ens ho van explicar, en anglès, a la fàbrica de Xocolata Simon & Coll. Una profitosa xerrada per descobrir per què la xocolata és amargant o per què els ninots de la mona aconsegueixen ser buits per dins.

Per altra banda també vam anar a descobrir què és la fil·loxera o com es barregen 3 varietats de vins i llevat per fer cava. Vam tastar el most i vam olorar les seves essencies i assaborir el seu tacte poc polit.

Experiències i aprenentatges ens uns dies que ens ajuden a millorar les sortides amb un temps més de primavera que d’hivern.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *