Contencions, solució o problema?

Contencions, solució o problema?

El passat dimecres el grup de primer del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social i el grup de Cicle Formatiu de Grau Mitja de Cures d’Auxiliars d’Infermeria van participar en una xerrada-tallers sobre les contencions químiques i mecàniques.

La xerrada-taller va ser a càrrec de professionals, fisioterapeutes i auxiliars de geriatria, que treballen a residències de gent gran de l’empresa Ibada, concretament les de Castellgalí i Navarcles. Els van explicar que són les contencions, per què no és ètic fer-les servir i com es pot prescindir del seu ús. A més els van oferir una informació que els permetrà tenir una visió critica sobre el tema i com evitar-les quan s’incorporin al mercat laboral.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *