Un artista amb ànima de rebel

Un artista amb ànima de rebel

Dilluns vam tenir una profitosa xerrada amb el Marc Sellarés, una persona que va saber connectar perfectament amb els alumnes a través de la seva experiència vital.

Caporal dels Bombers de Barcelona i llicenciat en Belles Arts, ha aprofitat la seva capacitat per fer denúncies de situacions d’injustícia a Sarajevo, Palestina o Tijuana. Situacions en què una minoria  ha vist violada la seva llibertat. A títol personal, el seu treball de final de grau serveix per denunciar la precarietat de la vida de l’artista, amb una escultura del seu fill soldada a un carretó per mostrar com és de difícil entrar en el camí de les galeries d’art, soldant-lo al carretó ell mateix portava i s’enduia l’obra rebutjada.

També ens va parlar de la situació de menystenir la feina de les dones amb l’escultura que mostra la seva exdona embarassada i sense braços per mostrar com l’havien fet fora de la feina per no poder-s’hi dedicar amb la mateixa tenacitat quan va prendre la decisió de ser mare. I finalment, el Bosc de les Creus d’Òdena, on va crear una creu amb cada arbre cremat simbolitzant cada hectàrea que es va cremar aquell juliol del 2015, 1293 creus.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *