Integració Social visita el Taller Coloma d’Avià

Integració Social visita el Taller Coloma d’Avià

El alumnes de primer i segon del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social han visitat el Taller Coloma a Avià, que té un Centre Especial de Treball i també un Centre Ocupacional. És un dels serveis que té l’Associació Pro-Disminuïts Psíquics del Berguedà.

El Taller Coloma té com a finalitat atendre i donar feina a persones afectades de disminució psíquica, persones que estan en edat laboral i de la comarca. El Centre Especial de Treball té com a finalitat realitzar un treball productiu, participant regularment en les operacions de mercat i tenint com a objectiu assegurar un treball remunerat i la prestació de serveis personals i socials que requereixen els seus treballadors, a part de servir com a integració social.

El Servei de Teràpia Ocupacional proporciona, mitjançant una atenció de tipus rehabilitador integral, els serveis de teràpia ocupacional i d’ajustament personal i social, a fi que cada persona pugui assolir la seva màxima integració social. L’atenció que es dispensa està destinada a aquelles persones que per la seva afectació física o psíquica, no poden arribar a un determinat nivell d capacitat productiva i per tant no poden cenyir-se a una relació laboral.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *