“Time Apart” & “What If”… el teatre anglès a l’EDN

“Time Apart” & “What If”… el teatre anglès a l’EDN

Ahir al matí tot l’EDN va anar fins al teatre de l’Ametlla de Merola per veure dues obres en anglès. Potenciar l’idioma i fer-los adonar de la capacitat per entendre en anglès moltes més coses del que realment ells pensen és un dels objectius d’un teatre que vol acostar-los també a situacions pròpies de la vida adolescent.

Els de 1r cicle van veure  Time Apart, la història d’un noi de 15 anys que viatja en el temps a través d’unes ulleres especials. Gràcies a això pot veure diferents moments històrics (Imperi romà, imperi britànic…) i això l’ajuda a entendre millor el present. També aprofita el viatge en el temps per veure com eren els seus pares quan es varen conèixer i així ajudar-los a solucionar els seus problemes actuals. Els nostres alumnes hi han pogut participar molt ja que es tractava d’una comèdia i han demanat molts voluntaris. Tots han valorat l’experiència molt positivament.

Els de 2n cicle  i Batxillerat han presenciat “What If”,  la història d’una noia adolescent que no sap ben bé quin camí escollir quan acabi l’institut… Treballar, estudiar (i si és així, què estudiar?)… És una noia que és  bona en tot, però que no destaca en res, i això fa que li sigui difícil prendre una decisió. Durant l’obra van sortint diferents persones del seu entorn (amics, familiars, professors…) que li van donant consells per ajudar-la a triar el millor camí.

Una bona experiència per a tots que pel fet d’haver de baixar a l’Ametlla es va convertir en una experiència de companyonia i gaudi.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *