Visitem l’EEE Llar Santa Maria de Queralt de Berga

Visitem l’EEE Llar Santa Maria de Queralt de Berga

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social i els de primer d’Educació Infantil van visitar l’EEE Llar Santa Maria de Queralt on els van explicar la història, les funcions de l’escola, la població que atenen i els van mostrar bona part del treball que es fa al voltant de la comunicació i el llenguatge.

Aquesta Escola d’Educació Especial atén a una trentena d’alumnes d’edats compreses entre 3 i 20 anys amb necessitat educatives especials. La finalitat de l’escola és oferir un entorn que faciliti al màxim el creixement i desenvolupament personal dels alumnes, millorant així la seva qualitat de vida.  L’acció educativa parteix de les potencialitats, capacitats i motivacions de la persona, per tant es fa un plantejament de treball individualitzat i adaptat a la persona.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *