1r de Batxillerat: Taller d’habilitats de comunicació

1r de Batxillerat: Taller d’habilitats de comunicació

Els alumnes de 1r de Batxillerat, dins de l’àmbit de tutoria, van realitzar Taller d’habilitats de comunicació ofert per la Universitat Abat Oliva CEU.

Aquest taller està dirigits a orientar i desenvolupar les competències transversals necessàries per al desenvolupament professional dels futurs universitaris i la important decisió que prendran en acabar els seus estudis de batxillerat sobre quina carrera cursar i quin futur professional triar.

El taller va estar a càrrec del Quim Casas, biòleg, actor de teatre i professor d’aquest universitat. Al llarg d’una hora va explicar als nostres alumnes la importància que té el fet d’expressar-se i comunicar-se no només de cara a la seva arribada al món universitari i laboral sinó també en el seu dia a dia.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *