4t ESO: Donació de sang

4t ESO: Donació de sang

Els alumnes de 4t d’ESO han organitzat, dins les pràctiques del seu Servei Comunitari, una donació de sang a l’EDN.

La tasca dels nostres alumnes, donat que són menors d’edat, és fer la difusió necessària entre familiars, amics, alumnes, professors, etc. per tal d’aconseguir un bon nombre de donacions. Per poder fer la donació serà necessari ser major d’edat i tenir menys de 70 anys.

El dia de recollida serà el dimecres, dia 27 de març, de 15.30 a 19.30h.

Necessitem la vostra participació per aconseguir un gran resultat. A Catalunya són necessàries unes 1000 donacions diàries. És important saber que tots els components de la sang s’aprofiten: els glòbuls vermells, els glòbuls blancs i el plasma però tenen una data de caducitat.

Us convidem a participar d’aquesta iniciativa mitjançant el lema que ells han creat: “Un segon per a tu, una vida per a algú.”

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *