Projecte eTwinning de 2n d’ESO: Creem un esport.

Projecte eTwinning de 2n d’ESO: Creem un esport.

A projecte de 2n d’ESO, tots els grups han creat un esport des de zero, amb les seves regles, el seu material, la seva equipació, etc. i ara els estan practicant després  que cada grup els presenta als companys. Aquest és el joc que hauran de presentar als seus companys de Romania i Polònia quan visitin els països com una part més del projecte eTwinning.

També observen com juguen per millorar-los i més endavant faran una valoració conjunta dels aspectes positius i a millorar de cadascun. De tots els jocs presentats per cada país,  en triaran 3 i els ensenyaran a jugar als seus companys “internacionals”.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *