L’EDN al Saló de l’Enseyament. Apliació tècnica

L’EDN al Saló de l’Enseyament. Apliació tècnica

Aquesta setmana és el Saló de l’Ensenyament de Barcelona, un espai on tots els estudiants que acaben 4t d’ESO, que fan Cicles, Batxillerat o Graus, visiten per saber quines novetats ofereix de cara al proper curs o què poden fer amb els seus estudis i les seves notes.

Un any més, l’Escola Diocesana de Navàs hi serà present, tant amb els seus alumnes el divendres, per tal que coneguin què poden fer i rebin l’assessorament adequat, acompanyats de les seves tutores, com amb la presència que any rere any ens ha convertit en un referent, fer l’aplicació automàtica que garanteix l’ordre d’accés als diferents despatxos d’informació dels estands que hi ha al Saló.

Aquest mecanisme ha estat fet pels alumnes de 2n curs d’Automatizació i Robòtica industrial i ahir la Núria Cordero i el Filip Swietlikowski van ser a muntar-ho, juntament amb el seu tutor, el senyor Josep Vargas.

El sr Josep Bargalló, conseller d’Educació, els va felicitar per la feina feta.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *