Cicles Formatius: teatre “Compatint famílies”

Cicles Formatius: teatre “Compatint famílies”

Els alumnes dels Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria i de Grau Superior d’Integració Social i Educació Infantil van assistir aquesta setmana a l’obra de teatre “Compartint famílies” representada al Kursaal de Manresa.

Un grup de famílies d’acollida liderat per Gemma Julià, mare d’acollida i professional del teatre, han creat aquest espectacle per compartir i celebrar l’experiència d’acollir un infant tutelat de la Generalitat de Catalunya a la família.

Gran obra que els va il·lustrar i fer vibrar amb les experiències personals de totes i tots els que l’han creat i la duen a terme.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *