Saló de l’Ensenyament

Saló de l’Ensenyament

Com ja us vam dir en una anterior notícia, aquesta setmana és el Saló de l’Ensenyament a Barcelona, un Saló on els estudiants troben representats, en un recinte tancat, totes les universitats, escoles Superiors, escoles que fan CFGS, etc. A part, hi ha tota la part insititucional de la Generalitat per orientar-los en un servei de psicòlegs; beques; notes de tall, etc. Nosaltres vam anar-hi amb els nostres alumnes de Batxillerat i tots van marxar ben carregats d’informació, solucions i algun potser encara amb més dubtes. Triar el futur no és fàcil, i per això des de l’EDN els acompanyem amb xerrades, visites i formació.

Volem destacar que vam poder veure en directe com funcionava l’aplicatiu per repartir números per als psicòlegs i orientadors que van fer els alumnes del CFGS d’Automatització i Robòtica Industrial de l’EDN i que dos exalumnes nostres, el Carles Bermúdez i l’Ariadna Garcia, ja estaven als estands de les universitats explicant la seva experiència i èxit formatiu. Tot això omple l’EDN d’energia per a encarar aquest final de curs 2018-2019!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *