Connecta amb els teus fills/filles

Connecta amb els teus fills/filles

Aquest era el títol de la xerrada per a pares i mares de l’EDN que va dur a terme l’Otger Amatller, un tècnic de la Diputació especialista en temes de drogoaddicions.

Otger va il·lustrar els presents amb tot un seguit d’idees sobre les quals val la pena reflexionar, però on va destacar sobretot la idea que hem de veure que si un jove consumeix, cal veure primer de tot què l’ha induït a fer-ho i que moltes vegades les drogues només són una mala solució a un problema que no sabem afrontar. Per tant, i des del seu consell d’expert, cal insistir a reforçar l’autoestima dels nostres fills i dotar-los de valors que vagin molt més enllà de voler assolir l’èxit o el plaer immediat, que cal tenir límits i paciència perquè la vida s’ha de poder aprofitar al màxim i amb totes les garanties de salut i control que hi puguem posar.

Supervisar els fills i les seves accions, però el control just per tal que no perdem la confiança que el diàleg amb ells ens pot aportar. Cal entrar dins el seu centre d’influència com a pares, no com a amics, perquè la tasca dels pares és la d’educar en el respecte i la preparació cap al futur.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *