Donació de Sang EDN

Donació de Sang EDN

 La donació de sang és un acte solidari i de participació, en el nostre cas, de la comunitat educativa en una acció altruista d’ajuda cap a altres persones que en algun moment de les seves vides necessiten d’aquesta sang.

Els alumnes de 4t d’ESO van organitzar una recollida solidària dins el seu projecte de Servei Comunitari, un projecte que pretén donar valor al fet de fer coses per altres persones sense esperar res a canvi.

Van treballar prèviament tot el tema de la donació i van veure que per exemple pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 70 anys que pesi més de 50 quilos. Enguany van ser 43 persones les que van poder fer donació de sang a l’EDN durant la tarda del dimecres. Prèviament els alumnes havien preparat tot el material per fer difusió de les jornades a través d’e-mails, xarxes socials i cartells representatius.

Gràcies a tots els que ens vau ajudar a aconseguir-ho.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *