Visita al CAE

Visita al CAE

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil van anar de visita al CAEI on es van trobar amb un ex professor del nostre centre, el Manel Justícia, que els va explicar el seu funcionament.

El CAE és una entitat sense ànim de lucre declarada d’utilitat pública que treballa per la promoció de l’educació en el lleure i la dinamització sociocultural. El CAE té la seva seu social a Manresa però el seu abast és supracomarcal: du a terme activitats i serveis en tota la comarca del Bages i en determinades poblacions de les comarques de la Catalunya Central – Berguedà, Solsonès, Moianès, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Anoia, Osona…

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *