Fira de l’Estudiant a Manresa

Fira de l’Estudiant a Manresa

Què podem fer en acabar 4t d’ESO, un CFGM, un CFGS o 1r de Batxillerat? Les respostes són múltiples i molt variades, per això a Manresa el Departament d’Ensenyament organitza cada any la Fira de l’Estudiant.

En el cas de l’EDN hi som presents amb representants de tots els cicles que fem, de les família Social: Cures Auxiliars d’Infermeria, Integració Social i Educació Infantil; de la família Electrica: Automatització i Robòtica Industrial i de la família Mecànica: Manteniment Electromecànic.

A part, hi vam acompanyar els alumnes de 4t, als quals aquestes setmanes també fem les xerrades d’orientació acadèmica.

Finalment, el dilluns 29 d’abril a les 18.00h, farem una xerrada oberta a tothom per tal de donar a conèixer totes les possibilitats d’estudis en acabar 4t d’ESO. Hi sou convidats!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *