Un roser d’amor

Un roser d’amor

Els alumnes de 1r de Batxillerat el dia 23 d’abril faran la tradicional venda de roses pels carrers de Navàs i Balsareny. A part, han escrit un relat amb el qual poden guanyar 200 roses extres per al seu viatge. Ajudeu-nos a guanyar fent link en la part de votació del relat.

Moltes gràcies i Bon Sant Jordi!

Rosessantjordi.com, especialistes en venda en línia de rosa de Sant Jordi, organitza aquest any el concurs de relats: “Rosa Sant Jordi”. Aquesta és la nostra participació. Vés a l’enllaç al final del relat i vota’ns !

Un roser d’amor

Quan els ocells tenien dents i els porcs volaven, les roses cantaven.
Llavors les roses eren molt vermelles, tan vermelles que semblava que amb elles poguessis enamorar qualsevol cavaller, perquè en aquesta època els cavallers encara s’enamoraven…
Temps era temps, que un cavaller arribà a la vila de Balsareny. Era el moment en què un ferotge drac devorava les donzelles que gosaven sortir més tard de les 7 del vespre. Això feu que els cavallers decidissin fer guàrdia i protegir les donzelles del ferotge drac fins que arribés l’alba. Finalment, un dels cavallers, Sant Jordi, va decidir que allò ja no podia anar a més i que havia d’enfrontar-se al drac. Semblava que tot estava perdut fins que una fetillera va intervenir: era el moment en què les dones fessin alguna cosa per a elles mateixes.
Sortosament per al drac, tot va quedar en un pacte en el qual ell no devoraria més donzelles i a canvi elles farien de cada roser, un nou arbre de l’amor.

Vota per aquest relat en el Concurs Roses per Sant Jordi

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *