presentació del llibre dels treballs de recerca

presentació del llibre dels treballs de recerca

El passat 25 d’abril es va dur a terme a la Sala d’Actes de la Plana de l’Om de Manresa, la presentació del llibre de Treballs de Recerca, 2018-2019.

Es tracta d’un llibre que recull tots els treballs de recerca que aquest any s’han fet al Bages i Moianès, amb explicacions més ampliades d’una mitjana de dos treballs per centre. Aquest any, l’EDN va ser representada amb els treballs del Roger Boixadera i Maria Puig.

L’acte va començar amb la conferència  Allò que Darwin no va poder veure: l’essencial i invisible microbioma de l’oceà, a càrrec del  Dr. Josep M. Gasol, professor d’investigació del Consejo Superior de Investigaciones Científicas, a l’Institut de Ciències del Mar.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *