Casetes d’ocells

Casetes d’ocells

Els alumnes de 1r d’ESO juntament amb els alumnes de 3r i 4t de primària del Col·legi Sant Josep van recollir brossa a la vora del riu Llobregat, concretament a la zona de Castellet. Van separar la brossa en plàstic, paper , vidre i rebuig. El producte recollit en més quantitat va ser el plàstic. Aquest activitat forma part del projecte  “Let’s Clean up Europe” . A més van penjar als arbres casetes pels ocells que els propis alumnes van elaborar a les classes de tecnologia.

Tot plegat va ser una experiència molt enriquidora i serveix al mateix temps per conscienciar a l’alumnat des de ben petits de la brutícia innecessària que  hi ha al nostre entorn més proper.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *