Cancel·lació Baixada del Pi de les Tres Branques

Cancel·lació Baixada del Pi de les Tres Branques

Lamentem anunciar que la 26a. Baixada del Pi de les Tres Branques, que s’havia de realitzar aquest dissabte 18 de maig queda cancel.lada.  El motiu és la baixa assitència de ciclistes d’aquest any, cosa que no fa viable la realització d’aquesta.
Per a aquelles persones que ja estaven inscrites i havien fet el pagament, aquest els  serà retornat: els que havien fet l’ingrés per transferència bancària,  els tornarem a fer l’ingrés i els que  havien fetl’ingrés en efectiu, l’hauran de passar a recollir per les oficines de l’escola amb el resguard de pagament.
Esperem l’any vinent poder tornar  a fer-ne una nova edició. Us hi esperem!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *