Melmelada de maduixa…

Melmelada de maduixa…

Des de l’EDN, a part dels cursos reglats d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, oferim també la possibilitat de fer cursos de Formació Professional.

Un d’aquests cursos és el curs de Formació Professional d’Atenció Domiciliària. En aquesta ocasió han fet una pràctica de com elaborar melmelada de maduixa sota l’excusa d’aplicar tècniques culinàries, de neteja, de parament de la llar…

Els alumnes van treballar dos dels processos de conservació dels aliments, tnat el químic d’afegir sucre a la fruita com el físic de fer el buit en tancar els pots.

Prendre consciència de l’ajuda que podem oferir als altres o de les possibilitats de feina que hi ha en una casa on som assistents és un dels objectius més preuats del curs. La satisfacció de tastar després la melmelada va ser molt ben valorada.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *