Olimpíades a 1r d’ESO

Olimpíades a 1r d’ESO

Ja fa dies que us comentem el projecte que fem a 1r d’ESO sobre Grècia en l’antiguitat.

Són diverses les tasques que hem dut a terme en el projecte per conèixer l’art, els déus, la cultura, els seus filòsofs, els seus descobriments, etc. i aquesta setmana ha tocat centrar-se en els esports i conèixer què eren les Olimpíades, perquè se celebren, qui hi podia participar, com havies d’anar vestit (o no…). Per dur-ho a terme hem fet un Kahoot, que farem la propera setmana amb preguntes teòriques, i unes Olimpíades al camp de futbol, on els nostres alumnes han suat de valent per aconseguir la coronació de llaurer….

Us deixem algunes fotos d’una jornada ben divertida…

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *