Save the Children

Save the Children

Aquesta setmana l’EDN ha realitzat l’acte de suport a l’ONG Save the Children. Prèviament des de 1r i 2n d’ESO s’havia treballat què era aquesta organització i per què és important que les escoles es conscienciïn de la necessitat que l’educació dels infants no sigui utilitzada com a arma de guerra pels governs.

Alguns alumnes han  llegit, davant de tota la comunitat educativa, un decàleg demanant a la Presidència de la III Conferència Internacional “Escoles segures” que les escoles siguin espais segurs en els conflictes bèl·lics. També han presentat les pancartes i murals que van fer per a l’ocasió i que evidenciaven el que havien entès de la proposta.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *