Albert Guàrdia: la superació personal no té límits

Albert Guàrdia: la superació personal no té límits

L’Albert Guàrdia és un alumne que tenim a l’escola fent un curs de Formació Ocupacional. Aquesta no és la raó per la qual el vam convidar a fer una xerrada a 3r i 4t d’ESO, sinó que la raó principal va ser que ens expliqués la seva experiència vital com a escalador professional després de perdre una cama en un accident de moto.

Albert Guàrdia va estar campió del món en Paraescalada l’any 2016 en la seva primera intervenció en aquesta modalitat.

Constància i dedicació són dues de les característiques que més bé el defineixen, però si voleu veure com es desenvolupa en el món de l’escalada, us deixem el link d’aquest impressionant vídeo del programa Al filo de lo imposible.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/al-filo-de-lo-imposible/filo-imposible-trio-ases-paraescalada/4264798/

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *