Reanimació Cardiopulmonar (RCP)

Reanimació Cardiopulmonar (RCP)

Aquesta setmana hem tingut una col·laboració entre alumnes de diferents cicles. Els nostres alumnes del CFGM de Cures Auxiliars d’Infermeria van ajudar els seus companys de Grau Mig de Manteniment Electromecànic i d’Administració de sistemes informàtics en xarxa a realitzar una reanimació cardiopulmonar.

La reanimació cardiopulmonar és un procediment d’emergència per salvar vides que s’utilitza quan la persona afectada ha deixat de respirar i el seu cor ha deixat de bategar. Les causes poden ser múltiples, però actuar en els primers minuts és bàsic per evitar seqüeles posteriors i per tant és molt important que tothom conegui aquest mètode.

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *