Colònies a Educació Infantil

Colònies a Educació Infantil

Als alumnes d’EDINF de 1r els tocava treballar la matèria de l’educació no formal. Juntament amb la seva tutora, van tenir la idea de realitzar unes colònies i posar en pràctica tota aquesta teoria.

Les colònies serveixen a nivell educatiu com uns dies de creixement personal que ofereixen la possibilitat de compartir, conèixer i aprendre.

Les colònies van tenir lloc a Castellar del riu, al Xalet Refugi dels Rasos de Peguera. Aquest refugi és utitlitzat en l’actualitat com a punt de partida en els mesos d’hivern per practicar l’esquí de muntanya, l’esquí de fons, raquetes de neu , baixades en trineus o gaudir simplement de la neu. Durant la resta de l’any es poden fer caminades, escalada en roca, bicicleta de muntanya o simplement contemplar el verd intens dels prats en el seu renaixement.

Els alumnes van partir d’aquest camp base per realitzar i experimentar què eren unes colònies i per això es van dividir en 3 grups de treball: tarda, nit i matí, per distribuir-se i posar en pràctica les activitats que prepararien per als seus alumnes i que primer provaven ells.

Les colònies van resultar molt profitoses per a tots i van deixar moltes ganes de repetir l’experiència en propers anys.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *