Acomiadem la més nombrosa promoció de 4t d’ESO i Batxillerat

Acomiadem la més nombrosa promoció de 4t d’ESO i Batxillerat

“Viure no és estar vius, viure és l’actitud d’omplir la vida”… i de vida vam omplir la Sala de Jocs de l’EDN, perquè no teníem altre lloc on encabir totes les famílies, alumnes i professorat que van venir a tancar un cicle a l’EDN.

Els alumnes de 4t es queden encara la majoria entre nosaltres fent cicles o Batxillerat, però els alumnes de 2n de Batx. ahir acabaven les Proves d’Accés a la Universitat i estan preparadíssims per volar lluny de nosaltres, cap a la universitat, un CFGS o el món laboral.

Molta sort a tots i totes els nostres alumnes en cada camí que triïn, però sobretot que la seva vida s’ompli de felicitat per ser plenament homes i dones del segle XXI.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *