Crèdit de Síntesi 3r d’ESO: Colònies industrials

Crèdit de Síntesi 3r d’ESO: Colònies industrials

El alumnes de 3r d’ESO també han estat treballant en el seu crèdit de síntesi, en el seu cas la temàtica eren les Colònies industrials. L’objectiu d’aquest crèdit és que els alumnes coneguin una part molt important del nostre passat recent.

Només volem que coneguin la importància que van tenir el sector del tèxtil ala riba del Llobregat sinó també l’aprofitament de les seves aigües per produir l’energia necessària per aquestes fàbriques.

Han treballat des de la part més tècnica coneixent el procés de fabricació fins a la part més social de les colònies. Els diferents serveis que tenien els habitants i treballadors de les colònies com els horaris, festes, tradicions, oci….

Per conèixer aquest món més directament han realitzat unes visites com a  l’Ametlla de Merola, colònia Soldevila juntament amb resclosa dels Manresans i Cal Vidal.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *