Regals a les tutores de CAUX

Regals a les tutores de CAUX

Al llarg d’un curs escolar passen moltes coses. Coses molt bones i amb uns resultats esplèndids i coses no tan bones amb les quals s’ha de treballar. Per a totes aquestes coses les tutores i tutors són una de les parts més importants del curs.

Ells i elles parlen amb alumnes, famílies o professorat de l’EDN per llimar disgustos i potenciar complicitat. Els alumnes ho saben, i és per això que sovint a final de curs volen tenir un petit detall amb elles (parlo en femení perquè la majoria són dones), i les tutores encantades d’aquest reconeixement.

Gràcies a tots en nom de l’EDN, hem de dir allò que es diu sempre quan reps un regal de “no calia”, però les heu fet molt contentes!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *