Cures Auxiliars d’Infermeria. Continuem la formació

Cures Auxiliars d’Infermeria. Continuem la formació

El professorat del CFGM de Cures Auxiliars d’Infermeria van assistir aquesta setmana al centre de simulació, 4Dhealth (per la salut), ubicat a Igualada, que  ofereix serveis de simulació en l’àmbit sanitari, ja sigui, per FP, graus, màster, etc.
Està ubicat en un antic hospital el qual van reformar i adaptar per poder realitzar les simulacions, compten amb un servei de farmàcia, d’urgències, UCI, hospitalització, atenció primària, cases adaptades per persones amb situació de dependència, bloc quirúrgic i aules magistrals on poder fer el debriefing final després d’haver posat en pràctica els coneixements en un cas simulat.
Per realitzar aquesta tasca, compten amb professionals de l’àmbit i actors que realitzen el rol de pacient.
Els alumnes doncs, tenen la possibilitat de poder practicar els coneixements en casos que es poden trobar en el món laboral, en aquest cas sanitari.
Una bona experiència de conèixer i poder traspassar als nostres alumnes.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *