Setmana de la mobilitat sostenible i segura

Setmana de la mobilitat sostenible i segura

Els nostres alumnes de 1r d’ESO han participat aquesta setmana en les activitats organitzades per l’Ajuntament de Navàs per tal de promoure hàbits de mobilitat sostenibles, segurs i saludables, tals  com els desplaçaments a peu o en bicicleta.

Aquesta campanya, que se celebra del 16 al 22 de setembre , afegeix aquest any visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic i millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. El lema d’aquest any és “Camina amb nosaltres”.

Amb els alumnes de 1r s’ha treballat en un taller d’inspecció tècnica de bicicletes, per tal de mostrar als nostres alumnes com tenir cura de la seva bicicleta, solucionar petits incidents i fer-ne un bon manteniment.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *