Formació Erasmus per a professorat

Formació Erasmus per a professorat

Des de fa 5 anys, l’EDN participa en els programes de la Unió Europea de suport a les llengües estrangeres, els coneguts com a Erasmus+.

Aquests programes són la resposta que la Unió Europea formula cap als reptes socioeconòmics atuals. Es tracta d’una estratègia coordinada per al creixement i l’ocupació, anomenada Europa 2020, de la qual l’educació i la formació en són una part integral.

Des de la nostra escola aquest any hi participem amb els alumnes de 2n d’ESO, amb un projecte de llengües i innovació tecnològica coordinats per l’Anna Biosca i el Marc Sibila. Per tal de conèixer el programa i saber-ne tots els ets i uts, l’Anna Biosca ha fet formació aquesta setmana a Cuenca.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *